Půjčka s nízkým příjmem a nízkým platem bez registru a poplatku

Dobrý den, jsme schopni Vám půjčit částku ve výši od pár 1000 Kč až po několik 1 000 000 Kč. Pokud je pro vás dlouhodobý problém nízký plat a celkově i nízké příjmy, tak u nás to nemusí být překážkou. Banka nebo jiné společnosti vás možná odmítli, ale u nás může vše projít velmi hladce. Ohledně částky záleží jen na Vás kolik si vyberete. Stačí si vybrat jednu z našich půjček a poslat nám žádost. A třeba vás stihneme schválit ještě dnes a ještě vám sdělit jak na tom jste. Jedná se o nebankovní půjčku, bez registru a bez poplatku. Peníze dáme skoro všem, kdo chtějí získat peníze a to bez poplatků a další fint nebo podvodů. Jako velikou výhodu sami považujeme, že nenahlížíme do registrů a nevyžadujeme velké příjmy. Pokud máte nízký plat a nízké příjmy, tak nám pošlete vaši žádost a my uvidíme, co se s tím dá dělat. Pomůžeme i lidem s exekucí. Není to pro nás překážkou, vyplatíme ji a pomůžeme vám řešit vaše starosti. U nás můžete využít nízkého RPSN, nízkých splátek a výhodných podmínek. A to i přesto, že jsme nebankovní poskytovatelé. Předčasné doplacení je u nás možné bezplatně a rádi vám s ním vyhovíme. V dnešní době se lidé velmi snadno dostanou do těžké finanční a životní situace, zpravidla si neví rady, jak to řešit. Obraťte se na nás, i pokud máte nízké příjmy. Nebo nízký plat. Neslibujeme zázraky, ale uděláme vše pro to, co se pro bude dát udělat.

Jméno žadatele:

soukromý investor

Email žadatele:

snadna.pujckaa@seznam.cz

Telefon žadatele:

776554065

Požadovaná částka:

1 000 000 Kč

Kraj - Bydliště

Olomoucký kraj

Město - Bydliště

Olomouc

Datum vložení inzerátu: 23.6.2013

Vložte vlastní nabídku/poptávku nebo přejděte na hlavní stranu inzerce

Před vložením nové poptávky si nejdříve projděte všechny aktivní nabídky. Před vložením nabídky se nejdříve ujistětě, že se zde vaše nabídka již nenachází. Vkládání a publikace inzerátů je zdarma.

Vložit poptávku půjčky
Vložit nabídku půjčky
Hlavní strana inzerce

Další inzeráty v inzerci půjček

Půjčka ne od banky, ze soukromých zdrojů, od investorů, podnikatelů

Mohu vám nabídnout peníze z nebankovních zdrojů - ne od banky, ale pocházejí od soukromých investorů podnikatelů apod. Do 100 000 Kč můžeme vše sjednat bez zástavy. peníze vám budou vyplaceny hotovostně na ruku. Posoudím... .

Jméno:

Trigram Fro

Částka:

10 000 000 Kč

Datum zveřejnění:

23.6.2013

Půjčka 30000 Kč na měsíční splátky přes internet

Pracuji jako řidič. Mám základní plat 10000 Kč + diety dalších 10000 Kč. Mohu splácet až 3000 Kč měsíčně. Ale jen bez schůzky u mě doma a blanko směnky. S řádnou úvěrovou smlouvou, kde budou zohledněny a popsány všechny ... .

Jméno:

Stanislav Eliáš

Částka:

30000 Kč

Datum zveřejnění:

23.6.2013

Kdo mi půjčí 20 000 Kč pro mé děti, na 2 měsíce

Už delší dobu tady sháním někoho, kdo mi půjčí 20000 Kč pro mé děti. Jsem schopný vám to do dvou měsíců vrátit i s úroky, které můžete navrhnout vy sami. Peníze bych vám dal buď ve dvou oddělených splátkách nebo jednoráz... .

Jméno:

Miroslav Pompa

Částka:

20000 Kč

Datum zveřejnění:

23.6.2013

Jsem na nemocenské, potřebuji půjčku až 100 000 Kč

V momentální chvíli jsem na nemocenské a nepracuji. Ale jinak jsem zaměstnán. Můj stav je rozvedený bez dalších závazků a starosti o další osoby. Nemám vám čím ručit krom nemocenské. Nutně potřebuji půjčit peníze až 100 ... .

Jméno:

Oldřich Vít

Částka:

100000 Kč

Datum zveřejnění:

23.6.2013

Inzerce půjček zdarma - maskot
Podívejte se do inzerce půjček na nabídky a poptávky
Formulář půjčky
Vyplňte 1 formulář, my požádáme všech 17 českých nebankovních firem, sdělíme výsledek

Bleskové půjčky (2009 - 2024) www.BleskovePujcky.cz

Provozovatel & správa webu: Kontaktní informace